Goedkoop Bitcoin kopen

Waar kan ik goedkoop Bitcoin kopen? Dat is lastig te beantwoorden. Er is namelijk niet 1 marktplaats om Bitcoins te kopen. Elke Bitcoin exchange met eigen orderboek representeert een eigen marktplaats. Bijvoorbeeld Bitvavo in Nederland.

Bitvavo is de goedkoopste en de beste handelsbeurs in Nederland waar Bitcoin het goedkoopst kan worden ingekocht en het voordeligst weer kan worden verkocht.

Op een Bitcoin handelsbeurs wordt de koers bepaald door een eigen vraag en aanbod dynamiek en liquiditeit. Deze kan dus per marktplaats en jurisdictie behoorlijk van elkaar verschillen en afwijken. Bijvoorbeeld op een liquide markt met een orderboek vol met kooporders voor Bitcoin, zal de koers van Bitcoin een hogere koers zijn dan op een kleine beurs waar bijvoorbeeld vooral tokens of altcoins (alternatieve varianten van Bitcoin) worden verhandeld.

Elke Bitcoin exchange werkt overigens ook anders. Vaak is een Bitcoin exchange niet gebruiksvriendelijk voor beginnende beleggers of beleggers die makkelijk Bitcoins willen kopen.

Als de goedkoopste Bitcoin wilt kopen dan zou je verschillende handelsrekeningen kunnen openen bij de belangrijkste crypto exchanges van de hele wereld. Het beste is dan om te beginnen op de grootste beurs in Nederland: Bitvavo. Hier kan je goedkoop Bitcoin kopen voor de beste koers en een maximale commissie van 0.25%.

Vervolgens met de aangekochte Bitcoins kan je ze gaan verspreiden over de grootste internationale exchanges. De beste manier om dit te doen is om de Bitcoins te storten en vervolgens ze om te zetten naar de synthetische Amerikaanse Dollar (Tether). Vervolgens zet je prijsdoelen en bedenk je een handelsstrategie en deze laat je uitvoeren door een Trading Bot. Zo kan je goedkoop Bitcoin inkopen en verkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *